DIY

Pompoenen

 

De tijd van het decoreren komt er bijna weer aan, heerlijk het huis een andere uitstraling geven. September, oktober, november en december zijn hele gezellige maanden waarbij we ons huis lekker knus decoreren. We beginnen uiteraard met de herfst en wij zullen jullie daar zoveel mogelijk inspiratie voor geven. Het is de kunst om dit met zo min mogelijk geld te doen, dan blijft het ook echt leuk.

Okt. 18, 2016

Witte pompoenen inspiratie

Heeft u een moderne of juist een klassieke of een landelijke inrichting en wilt u de herfstsfeer in huis halen? Dat kan super eenvoudig met witte pompoenen.

Hoe???

 

Okt. 18, 2016

DIY herfst met pompoenen

Wil je samen met je kinderen of kleinkinderen voor Halloween of gewoon voor de herfst ietrs leuks maken? Ga dan een pompoen versieren!

Inspirarie nodig?

 

Okt. 12, 2016

Decoratief met pompoenen

De herfst is begonnen, de dagen worden koud en somber. Maar dat is juist een goede reden om de herfstsfeer in huis te halen!

Hoe???

 

 

Okt. 18, 2016

DIY gezichtsmasker van pompoen

Heb je een pompoen uitgeholt en weet je niet wat je met de vulling moet doen? Maak er dan een lekkere gezichtsmasker van!

Hoe???

 

Lees verder

Okt. 2, 2016

Hoe houdt je een pompoen langer goed?

Een pompoen in huis halen is een leuke manier om de herfst te omarmen. Nog leuker is het om met kinderen een pompoen uit te snijden. Maar hoe houdt je zo'n pompoen goed?

 

Voordelen van kopen bij ons

Kwekers van huis uit

Groot assortiment

Scherp geprijst

Vers van de kwekerij

Vakkennis aanwezig

De kwekerij

Openingstijden

Fotogalerij

Over ons

Catalogus

Showroom

Openingstijden

Fotogalerij

 

© 2015 Kwekerij Duizendschoon