Nieuws & DIY

Home and Garden

 

Wij krijgen vaak de vraag of wij leuke ideeën hebben om tuin en het huis wat extra op te fleuren. Dat hebben wij zeker en gelukkig vele andere met ons. Dus daarom hebben we deze Nieuws & DIY Home and Garden pagina in het leven geroepen. Veel van informatie en ideeën komen van andere, dus de eer is niet alleen aan ons.

Okt. 18, 2016

DIY Vogelvoer

We gaan de koude dagen weer tegemoed. En dan kunnen veel vogel wel wat hulp gebruiken om eten te vinden. Daarom deze leuke en voedzame vogelvoer ideeën. Ook geschikt om met kinderen te doen!

 

Okt. 18, 2016

DIY Pompoenen

De herfst is begonnen en de pompoenen komen overal te voorschijn. Het perfecte moment om lekker te knutslen en jezelf naderhand met een gezichtsmasker van pompoen te verwennen! Inspiratie nodig?

 

Okt. 2, 2016

Herfsttrend 2016:

Kleurrijke overvloed

In deze stijltrend spelen ronde vormen een hoofdrol. Heel toepasselijk gezien het feit dat

de cirkel van de seizoenen bijna rond is. Om harmonie te creëren, voer je deze vormen her en der door.

Lees verder

Okt. 18, 2016

Tuinplant van de maand

Leucothoe

Het kan je nu echt niet meer ontgaan: het is herfst. En als er een buitenplant is om dit seizoen mee te vieren, is het wel de Leucothoe. Met z'n rood gekleurde bladeren is het een beauty in je tuin.

 

Lees verder

Okt. 12, 2016

Herfsttrend 2016:

Je eigen Indian Summer

Als tuinstijl is 'Indian Summer meets Mad Fall' is heel geschikt voor mensen die geen boodschap hebben aan de vallende-blaadjes- blues, maar liever lekker hollen en rollen door die blaadjes.

 

Okt. 18, 2016

DIY Plantenkasje

Nu het buiten wat frisser wordt, beginnen ook je buitenplanten wat te rillen. Vooral als ze in potten staan zijn ze kwetsbaar voor bevriezing, daarom zet je ze in de kas om te overwinteren. En dat kasje, goed voor twee of drie planten, dat bouw je zelf.

Lees verder

Voordelen van kopen bij ons

Kwekers van huis uit

Groot assortiment

Scherp geprijst

Vers van de kwekerij

Vakkennis aanwezig

De kwekerij

Openingstijden

Fotogalerij

Over ons

Catalogus

Showroom

Openingstijden

Fotogalerij

 

© 2015 Kwekerij Duizendschoon