Kwekerij Duizendschoon

 

Kwekerij Duizendschoon is al ruim 100 jaar actief in de kleurrijke wereld van bloemen en planten. Van zaadjes en/of jonge stekken kweken wij, op ambachtelijke wijze, de planten op tot mooi perkgoed, kleurrijke kuipplanten en sterke vaste planten.

 

Maar we kweken de planten niet alleen helemaal op we verwerken ze vaak ook tot mooie hangbakken, opgemaakte sierpotten en schalen. Maar ook geweldige bloemenpiramides van de hoogste kwaliteit.

Wij kweken onze planten voor binnen en buitenland. Ze gaan rechtstreeks naar diverse grote en kleine tuincentrums, bloemenwinkels, detaillisten en handelaren. Maar we leveren het ook aan klanten via de veilingklokken. Zoals de veiling van Floraholland Aalsmeer, de veiling Plantion in Ede en Veiling Rein Maas in Duitsland. En vanuit daar komt het weer terecht bij bloemist, tuincentra, bouwmarkten, supermarkt en detaillist over de hele wereld.

Ook het aanplanten van perken en plantsoenen kan door ons volledig worden verzorgd. In gemeenten als bijvoorbeeld Arnhem, Nijmegen en Wageningen leveren wij o.a. het perkgoed. Een bekend voorbeeld hiervan is het 'Wapen van Nijmegen'. De planten die daarvoor gebruikt worden komen bij ons uit de kwekerij.

 

 

Voordelen van kopen bij ons

Kwekers van huis uit

Groot assortiment

Scherp geprijst

Vers van de kwekerij

Vakkennis aanwezig

De kwekerij

Openingstijden

Fotogalerij

Over ons

Catalogus

Showroom

Openingstijden

Fotogalerij

 

© 2015 Kwekerij Duizendschoon