Bloemenpiramide

 

U heeft ze vast wel eens zien staan, die mooie grote piramides vol met bloemen! Deze worden vaak door gemeentes besteld als kleurrijke decoratie door hun gemeente heen. En ze worden ook geregeld gebruikt bij evenementen, bijvoorbeeld als blikhanger op het plein of bij de ingang. Maar niet alleen daarvoor verhuren wij deze piramides. Bij bruiloften zijn ze ook zeker een groot succes. Want dan heeft het bruidspaar echt iets unieks!

 

Wij produceren en beplanten deze piramides al sinds 2003. Onze piramides zijn samengesteld uit losse stapelbare elementen waarmee elke gewenste hoogte kan worden bereikt. De piramides zijn samengesteld uit kwalitatief hoogwaardige elementen, daarnaast is elk deel volbad verzinkt. Dit heeft als belangrijk voordeel dat het geheel geen onderhoud behoeft.

De door ons ontwikkelde piramides* zijn gemakkelijk te transporteren. Dit middels een eenvoudige palletwagen of een heftruck. Om de piramide op wat moeilijker bereikbare plekken te plaatsen, zoals een dak of platea, is het zelfs mogelijk gebruik te maken van een hijskraan. Hiervoor is standaard een hijs-oog op de piramide bevestigd.

 

Deze piramides zijn niet alleen te kopen, het is ook mogelijk om ze te huren. Dit kan dagverhuur zijn, maar ze zijn ook voor langere tijd te huur. Van enkele dagen tot en met meerdere seizoenen.

* Bij onze standaard maat van 2 meter

Voordelen van kopen bij ons

Kwekers van huis uit

Groot assortiment

Scherp geprijst

Vers van de kwekerij

Vakkennis aanwezig

Wegens omstandigheden zijn we helaas nog wat langer gesloten.... Houd onze site in de gaten wanneer we weer open gaan met spectaculaire kortingen!!

De kwekerij

Openingstijden

Fotogalerij

Over ons

Catalogus

Showroom

Openingstijden

Fotogalerij

 

© 2015 Kwekerij Duizendschoon