Onze overdekte verkoopruimte / showroom

 

Wilt u, als winkelier, handelaar, rechtstreeks bij de kweker uw planten kopen, zodat u weet dat u kwaliteit koopt? Want waarom zouden we niet alles wat we zelf kweken voor u beschikbaar maken.

 

Ondertussen is er een heuze overdekte verkoopruimte ontstaan, met verschillende kamerplanten, vaste planten, kuippplanten en zomergoed. Het aanbod verandert natuurlijk met de seizoenen mee.

Sinds de herfst van 2015 is ook de verkopen van diverse soorten kamerplanten gestart. We zijn eerder in dat jaar al begonnen met de verkoop van Orchideeën, maar ondertussen hebben we veel meer kamerplanten. Het aanbod variert steeds weer, dus kom af en toe gewoon even kijken.

Het hele jaar door kunt u bij ons terecht. In februari t/m april kunt u bijvoorbeeld bij ons diverse kleuren en soorten violen vinden. In april t/m augustus is het weer perkgoed en zomerbloeiers

tijd. Met daarnaast ook diverse soorten vaste planten. Het aanbod van vaste planten verschilt per seizoen. Van de leuke Saxifraga in het voorjaar, de mooie Muurbloem en de vaste Verbena in de zomer tot en met de echt winterbloeiende Helleborus, Heide en Skimmia’s in de herfst en winter. Zo gaan wij het hele jaar rond en hebben wij u steeds wat anders te bieden. En om niet te vergeten natuurlijk de kerstbomen in december!

Voordelen van kopen bij ons

Kwekers van huis uit

Groot assortiment

Scherp geprijst

Vers van de kwekerij

Vakkennis aanwezig

De kwekerij

Openingstijden

Fotogalerij

Over ons

Catalogus

Showroom

Openingstijden

Fotogalerij

 

© 2015 Kwekerij Duizendschoon